Головне

До Динамо у Лаціо готуються із натхненням, незважаючи на виліт із Кубку Італії

01.03.2018 10:45 1326 0
 

Незважаючи на виліт із Кубку Італії по результатах півфінального протистояння із Міланом, у Лаціо перебувають у бойовому настрої.

Про це після матчу-відповіді 28 лютого (0:0, пен. 4:5) говорили футболісти та головний тренер блакитно-білих Сімоне Індзагі. 

"Ми маємо усі триматися разом, щоб із високопіднятою головою вийти з таких ситуацій. Не можу дорікнути своїм хлопцям - у матчі з Міланом вони віддали усе, що могли. Але це футбол, часто цього не достатньо для перемоги", - заявив Індзагі після матчу, переможця в якому було визначено у серії пенальті.

"У роздягальні після напруженої гри ніхто не сумував - у роздягальні панує натхнена атмосфера, адже нам треба у всеозброєні підійти до важливої зустрічі із Ювентусом", - додав головний тренер. 

Капітан команди Сенад Лулич після гри із Міланом зазначив, що його команда змарнувала багато моментів у першій зустрічі, яка також завершилася внічию 0:0.

"Нам треба було вирішувати все ще у Мілані. Тому так вийшло, що ми дійшли до футбольної лотереї. Але тепер ми маємо думати про Серію А та про інші матчі", - цитує Лулича прес-служба лаціале. 

Додамо, що на Чемпіоні можна побачити турнірну таблицю чемпіонату Серії А.

Нагадаємо, що Лаціо 8 та 15 березня зіграє в 1/8 фіналу Ліги Європи проти Динамо.

Раніше повідомлялося, як українські клуби грали проти Лаціо у єврокубках.

Коментарі ()