Головне

Фред коштує більше 50 мільйонів: Палкін розкрив деталі переговорів Шахтаря із Ман Сіті

06.02.2018 18:15 1977 0

 Фред/ФК Шахтар

Бразильський центрхав Шахтаря Фред не перейшов до одного із двох лідерів першості АПЛ через фінансові питання.

За словами генерального директора Шахтаря Сергія Палкіна, якщо Ман Сіті та МЮ були готові заплатити за 24-річного бразильця щонайменше 50 мільйонів євро (насправді, мова йшла про 51,2 млн за курсом до фунта стерлінгів - ред.), значить він коштує набагато більше.

"Інтерес до нього виявляють два Манчестера. Так, були переговори, але ми не домовилися за ціною. Ми вважаємо, якщо один з претендентів платить за захисників більше 50 мільйонів, то Фред, а це ключовий футболіст на полі, повинен коштувати на порядок більше. В Європі тільки кілька клубів можуть похвалитися такого рівня футболістами, як Фред", - вважає Палкін.

Також Палкін відзначив поведінку Фреда у такій ситуації: він не став чинити тиск на керівництво Шахтаря, щоб опинитися у топових клубах, а продовжив тренуватися. 

Гендир гірників не підтвердив, що український гравець Ман Сіті Олександр Зінченко міг стати частиною угоди щодо Фреда, як повідомляли деякі ЗМІ.

"Зінченко - це дуже хороший футболіст і грамотний хлопець. Багато клубів хочуть його бачити у себе, але якщо говорити про конкретну операцію по Фреду, то Зінченко не був її складовою", - пояснив він ситуацію в інтерв'ю телеканалу Футбол.

Раніше Палкін розповів, чому зірвався трансфер Тараса Степаненка у Крістал Пелас.

Як повідомлялося, в англійській пресі назвали суму, за яку Шахтар погодиться відпустити Фреда у Ман Сіті.

Коментарі ()