Головне

Степаненко: Я один сплачую податків більше, ніж все Динамо разом узяте

29.11.2017 23:22 4276 0
Тарас Степаненко

Пізахисник Шахтаря Тарас Степаненко один платить більше податків, ніж все Динамо разом узяте.

Про це заявив сам Тарас.

"Мені не дуже подобається, коли ділять українців на правильних і неправильних; коли тобі кажуть, що позбавлять громадянства за те, що ти не надів футболку, незважаючи на те що я з 17 років являюсь гравцем збірної України і з того ж віку співаю гімн України", - наголосив хавбек гірників.

"Що стосується патріотизму, то я хочу сказати одне: я як громадянин України, плачу зі своєї зарплати податки, які йдуть на те, щоб отримували зарплати наші військові, вчителі, лікарі, будівельники. І мені здається, що я один заплатив податків більше, ніж все Динамо разом узяте", - зазначив хавбек.

"Чи то в цій ситуації потрібно дивитися на патріотизм, чи то купити футболку за 200 гривень, чи то заплатити податки, тому що всі ми знаємо - які грають в топ-клубах футболісти не бідні люди", - продовжив гравець.

"Не потрібно робити з патріотизму бізнес, кожен допомагає чим може, і не афішує це. Ніхто з нас на цьому не піариться і не виносить це на обговорення громадськості. Кожен українець в Шахтарі - патріот. Ми любимо свою країну, захищаємо кольори нашої країни і робимо все правильно", - цитує Степаненка Footboom.

Нагадаємо, що Шахтар підтримав українську армію перед грою з Вересом.

Коментарі ()