Головне

Коноплянка розповів про важливу роль тренера Шальке у своїй кар'єрі

29.11.2017 14:59 1485 0
 Доменіко Тедеско (на задньому плані) знайшов підхід до всіх футболістів Шальке. Фото: Twitter ФК Шальке

Із приходом у Шальке нового керманича Доменіко Тедеско життя українського вінгера Євгена Коноплянки команди значно покращилося.

Про це розповів Коноплянка в інтерв'ю виданню Футбол 24

"Я знову живу, знаєте. Тому що я півроку тому не відчував себе тут футболістом. З приходом Тедеско все перевернулося, я знову повірив у футбол, і він вірить в мене", - говорить Коноплянка.

Українець додав, що при Тедеско він значно краще почувається не лише в ігровому плані. 

"При минулому тренера була просто катастрофа. Я приїхав і думав, що можна спілкуватися тут хоча б англійською мовою, але він був, м'яко кажучи, не радий цьому і завжди говорив по-німецьки. Це була велика проблема. Я думав, що це вже все, що це не мій футбол, і я потрапив не в ту колію, куди потрібно", - розповідає Коно, говорячи на тему мовного бар'єру. 

"Але з приходом Тедеско все змінилося. Він комунікабельна людина, просто з усіма знаходить спільну мову. Підійшов до іспанця - по-іспанськи поговорив, до італійця -  італійською, до мене підійшов - англійською. І з усіма - тактика англійською, трохи - німецькою. Він розуміє, що потрібно всім пояснювати, щоб все було зрозуміло, і це радує. І тому є результат. Все в нього вірять і б'ються на полі", - додав лідер збірної України. 

Нагадаємо, раніше батько Коноплянки заявив, що першість Бундесліги - не той чемпіонат, в якому треба грати його сину.

У минулому сезоні Коноплянка назвав попереднього керманича команди Маркуса Вайнцирля трусом. А вже на початку червня Шальке очолив Доменіко Тедеско.  

У матчі 13-го туру Бундесліги проти Боруссії Андрія Ярмоленка Коноплянка допоміг своїй команді здійснити неймовірний камбек.

Наразі Шальке йде на 4-му місці у чемпіонаті Німеччині. 

Раніше повідомлялося, що Коноплянка назвав протистояння із Боруссією найбільш пам'ятним матчем за свою кар'єру

Коментарі ()