Головне

Гравець Скендербеу: Будемо щасливі зіграти з найкращою командою України

23.11.2017 11:28 926 0
Бакарі Німага (праворуч)

Для албанського Скендербеу кожен гравець Динамо небезпечний.

Таку думку висловив півзахисник албанців Бакарі Німага.

"Готові фізично і морально до гри. Нещодавно була моя перша гра в Лізі Європи після довгого відновлення після травми, так що мотивація подвійна. Завтра залишимо всі сили на полі, щоб досягти позитивного результату", - зізнався хавбек.

"Для нас кожен гравець Динамо небезпечний, тому що це команда з виконавцями європейського рівня. Будемо намагатися їх нейтралізувати. Це прекрасний досвід зіграти проти такої команди", - зазначив футболіст.

"Україна – велика країна з високим рівнем футболу, яка має видатну історію. Ми щасливі, що будемо грати з найкращою командою України. Знаю, що Ваша країна – одна з найбільших в Європі, яка із задоволенням приймає вихідців з Африки для навчання, це чудово. У мене є друзі, які навчаються в Україні і їм дуже подобається країна і люди, які живуть там", - наголосив Бакарі.

"Чи хотів би перейти в український клуб? Чому б і ні. Якщо будуть пропозиції від клубів, то я із задоволенням погоджуся", – цитує Німагу 1927.kiev.ua.

Нагадаємо, що гра Скендербеу - Динамо відбудеться 23 листопада - о 22.05 за київським часом, а Чемпіон проведе для вас текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Коментарі ()