Головне

Прем'єр-ліга. 3-й тур. Динамо - Карпати 5:0. Лос Карпатос в прольотас

29.07.2017 21:18 8642 0
Прем'єр-ліга. 3-й тур. Динамо - Карпати 5:0. Лос Карпатос в прольотас

Оновлені Карпати на чолі з іспанцем Серіхо Наварро продовжують показувати посередній футбол і негативний результат. У 3 турі Прем`є-Ліги Карпати були в Києві розгромлені Динамо з рахунком 5:0. Хет-трик в цій грі оформив Циганков.

Лос Карпатос, які в літнє міжсезоння були найактивнішими на трансфернорму ринку в Україні і підписали з півадесятка новачків, серед яких іспанці, й уругваєць і навіть італієць. Наварро був покликаний змінити стратегію в грі команди, але виходить поки в гостей з Іспанії не дуже. Карпати схожі на минулорічну беззубу команду, яка знову програла у футбол.

Динамо не відчуло особливого опору від гостей і грало в комфортний для себе у футбол, не помічаючи гравців у біло-зелених футболках. Вже на 8-й хвилині гри після фірмового пасу від Ярмоленка Бульський ударом в один дотик відправив круглого у кут воріт - 1:0. До цього 100% момент запоров Мбокані, але тоді класний сейв видав Мисак.

Світлина - офіційний сайт Динамо

Забивши гол Динамо почали грати по рахунку і збавило оберти. Карпати отримали шанс на контратаку, але гостроти біля воріт Рудька помітно не було. На старті другого тайму у гостей був шанс зрівняти рахунок, але Гуцуляк з вигідної позиції не влучив по м`ячу і завадив пробити Рибасу. Відповідь Динамо вже була гольовою. На 55-й хвилині після прострілу від Кадара Циганков влучно пробив з метрів 16-ти і вже 2:0.

Через три хвилини знову швидка атака Динамо і пас Буяльського на Мбокані, котрий вже у карному майданчику і легко забиває третій гол. Захист Карпат в цій грі забув, що робив на полі.

На 64-й та 83-й хвилині Циганков забив ще два голи, які були схожі один одного. Двічі після ударів та рикошетів він добивав м`яча у поорожні ворота при повній бездіяльності захисту Карпат.

В останні хвилин 15-ть обидві команди зіграли у відкритий футбол. Карпати мали ще два моменти біля воріт Динамо. Спочатку удар Рибаса відбив Рудько, а після  пострілу від Гуцуляка під м`яча підставився Віда.

Окрім самих голів варто відзначити дебют в Динамо новачка Кендзьора на правому фланзі захисту та повернення в гру Олега Гусєва. Обидва була активні на полі і їх матчі ще попереду.

Коментарі ()