Головне

Санжар: Матч-відповідь буде важким, але завдання від цього не змінюється

27.07.2017 23:33 1149 0

Головний тренер Олімпіка Роман Санжар після нічиєї з ПАОКом (1:1) залишився злегка розчарований результатом.

Однак, в цілому, висловив задоволенням рівнем гри та віддачі своїх футболістів.

"Результат не найкращий для нас з точки зору стратегії двох матчів. Звичайно, ми хотіли виграти, і нам гра давалася, забили хороший гол, але недопрацювали в епізоді з пропущеним м'ячем", - сказав він в інтерв'ю телеканалу "Футбол 2".

"Хлопці не опустили руки, наприкінці був тиск з нашого боку, але десь не вистачило майстерності. Нічого страшного. У футболі все буває. У будь-якому випадку у нас буде шанс, тому будемо готуватися до наступної гри", - додав Санжар.

Коуч Олімпіка зазначив, що хотів би бачити більш якісну гру команди в атаці, проте, з урахуванням поправки на молодість команди, залишився задоволений її діями.

"Все одно я більше задоволений, ніж незадоволений, але для того, щоб домагатися результату у матчах з такими командами, потрібно більше створювати попереду і реалізовувати. Треба більше майстерності, щоб проходити такі команди", - пояснив він.

У матчі-відповіді, який відбудеться за тиждень, 3 серпня, Олімпіку буде дуже непросто, але завдання перед командою стоїть одне - проходити у наступний раунд.

"Розумію, що матч-відповідь буде важким, але завдання від цього не змінюється. Потрібно проходити далі, і ми будемо намагатися це робити", - цитує Санжара sportarena.com.

Коментарі ()