Головне

Ліга Європи. 3-й відбірний раунд. Олімпік - ПАОК 1:1. Санжар показує "зуби"

27.07.2017 18:23 9489 0
Ліга Європи. 3-й відбірний раунд. Олімпік - ПАОК 1:1. Санжар показує "зуби"

У четвер, 27-го липня, Олімпік під керівництвом Романа Санжара дебютував у Лізі Європи. На донецький клуб випав доволі грізний суперник в обличчі грецького ПАОКа, за який грають відомі вболівальникам екс-гравці Дніпра Лео Матос та Євген Шахов. Звісно, явним фаворитом протистояння навіть у першому для "домашнього" матчу Олімпіка букмекери вважали саме грецький клуб, але Ромен Санжар вкотре довів, що його команда вміє тягатися з команди на рівень вище.

Третину гри команди показували доволі рівну гру, однак перший гострий момент був саме за гостями, коли після кутового центральний захисник грецького клубу Креспо опинився сам і пробив потужно з вбивчої позиції, на щастя, над поперечкою. Олімпік огризнувся двома моментами, де в центрі уваги був присутній Лукьянчук, який спочатку потужно пробив повз ворта, а потім виконав гострий навіс у центр карного, втім, його партнери на м'яч не встигли - першим був голкіпер гостей Рей, який вдало зіграв на виході.

Варто відзначити у складі Олімпіка Моху та Кравченка, які не давали супернику спокою, так, марокканець загострював на лівому фланзі, а Кравченко не раз намагався прошити ворота ПАОКа дальніми ударами. Але, будем відвертими, моменти ці тягнули на 20% від голу, адже нагода Креспо явно більше тягнула на позитивний для ПАОКа результат. У підсумку команди під завершення збавили оберти та пішли на перерву без забитих голів.

 

Початок другого тайму для Олімпіка був доволі вдалий, адже на 49-й хвилині підопічні Санжара вперше за свою історію забили гол у Єврокубках: Богданов зі стандарту виконав навіс на ближню стійку, де на випередження зіграв 18-річний нападник Біленький та головою увігнав м'яч у сітку воріт Рея. Після такого початку 2-го тайму Олімпік ще створив кілька небезпечних нагод, але переважно це були дальні удари повз ворота, але саме от ці удари були, навідміну від ПАОКа, який після голу трохи підсів та почав грати на оборону.

Втім, музика грала лише 10 хвилин, якшо Біленький забиі на 49й, то вже на 59-й ПАОК під час обрізки в центрі поля від донецького клубу рахунок зрівняв: Енріке, який вийшов на заміну, сам пройшов кількох гравців Олімпіка і з близької відстані поміж ніг Махарадзе запустив м'яч у сітку воріт українського клубу.

Надалі тренери зробили ряд замін, однак особливих швидкостей у гру це не принесло. Обидві команди намагалися вирвати перемогу, втім, втома та час дались у знаки, а не забуваємо, що це тільки початок сезону. У підсумку, справедливий нічийний результат, який, звісно, не на користь Олімпіка. Однак, будемо сподіватися, що підопічні Санжара знову покажуть "зуби" і вивезуть з Греції позитивний для себе результат.

Коментарі ()