Головне

Арсенал-Київщина попросив перенести матч з Поліссям через фінансові проблеми

13.07.2017 12:30 623 0

Матч 1-го туру чемпіонату другої ліги Арсенал-Київщина - Полісся перенесено.

Про це повідомялє офіційний сайт ПФЛ.

ФК Арсенал-Київщина звернувся до ПФЛ із проханням перенести гру стартового туру другої ліги проти житомирського Полісся. Керуючись пунктом 7 статті 7 Регламенту Всеукраїнських змагань із футболу серед команд клубів ПФЛ сезону 2017/18, та враховуючи згоду суперника, матч було перенесено на більш пізній термін.

Рішення Арсеналу-Київщина пов'язане з не найкращою фінансовою ситуацією в клубі і відсутністю підтримки з боку місцевої і обласної влади.

"Нам довелося звернутися з проханням про підтримку до влади. Але складається враження, що обласній владі абсолютно все одно, чи буде існувати ця команда, яка має велику історію. Всі її дії свідчать про відсутність бажання допомагати професіональному футболу формальній столиці Київської області. У підсумку виходить, що клуб ні області, ні місту не потрібен.

Ми не просимо мільйони, нам потрібна лише допомога в ресурсах - харчуванні, інфраструктурі, в логістиці. Ми готові повністю взяти на себе кадрове питання. Ми це довели в минулому сезоні. Зуміли запросити тренерський штаб, готовий вирішувати завдання найвищого рівня. Запросили авторитетного і досвідченого тренера Ігоря Жабченка, залучили багатьох місцевих вихованців. Коли ми входили до клубу в якості інвесторів, у нас були довгострокові плани розвитку клубу на три-п'ять років. Однак у одного з партнерів виникли певні проблеми деякий час назад, тому повноцінно фінансувати клуб вже не виходить.

На сьогоднішній день ми не опускаємо руки і не втрачаємо оптимізму. Знаходимося в стадії переговорів з деякими небайдужими до українського футболу людьми, і сподіваємося, що команду вдасться врятувати, - заявив віце-президент клубу Олександр Дикий.

Коментарі ()