Головне

Президент Севільї: Вітоло використав клуб, що отримати більше грошей від Атлетико

13.07.2017 09:47 1137 0

Президент Севільї Хосе Кастро Кармона виступив з критикою на адресу півзахисника Вітоло, що підписав контракт з мадридським Атлетико.

Про це повідомляє Газета.Ru.

10 липня Севілья оголосила про продовження контракту з Вітоло до 2022 року, проте наступного дня футболіст підписав угоду "матрацниками".

"Контракт не був підписаний. Але документ, в якому були схвалені нові умови угоди, ми захищатимемо усіма необхідними способами. Рада директорів вирішить, як далеко ми зайдемо в цій справі.

У понеділок ми підготували усю документацію, його батько схвалив усі пункти. Єдине, чого бракувало, це підпису Вітоло, але він сказав, що я можу оголосити про продовження угоди. Ось чому я зробив це публічно, і ось чому я не шкодую про це. Якщо не можна довіряти гравцеві, який вийшов на новий рівень в нашому клубі і багатьом йому зобов'язаний, то кому взагалі можна довіряти? Так що гніву немає, є тільки обурення.

Вітоло використав Севілью, щоб Атлетико заплатив йому більше. Він змусив нас виглядати негарно, не дотримавшись свого слова. У Вітоло бракувало поваги до Севільї і фанатів", - цитє слова президента AS.

Коментарі ()