Головне

Динамо не змінило свою позицію щодо проведення матчів в Маріуполі

28.06.2017 19:16 1120 0

Київське Динамо не змінило свою позицію щодо проведення матчів чемпіонату країни у прифронтовому Маріуполі

На проведеній у місті нараді клубів Прем'єр-ліги "біло-сині" не отримали гарантій безпеки, заявив віце-президент столичного клубу Андрій Мадзяновський.

"Усі наші питання і зауваження, які ми висловлювали в офіційних прес-релізах, "підвисали у повітрі". Ми не бачимо гарантій безпеки для проведення матчів у Маріуполі. Це позиція Динамо - вона є офіційною", - заявив він.

"Проводити матчі в Маріуполі чи ні вирішують клуби. Це їхній вибір. У нас є своя позиція і я наголошую, що жодне з питань, які ми піднімали, - не вирішене і навіть немає жодного шляху для його перспективного рішення", - заявив функціонер, слова якого наводить 1927.kiev.ua.

Як відомо, про свою готовність грати в Маріуполі після вищезгаданої наради заявили представники Зорі.

Раніше глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін заявив, що готовий надати особисті гарантії безпеки для Динамо.

Нагадаємо, Динамо і Карпати на зборах клубів прем'єр-ліги відмовилися їхати до Маріуполя через відсутність гарантій безпеки.

Заступник генерального директора Динамо Сергій Мохник заявив, що автобус клубу може стати яскравою мішенню для бойовиків.

Коментарі ()