Головне

Агент: Лікарі Славії сказали, що у Ротаня здоров'я, як у 25-річного хлопця

26.06.2017 15:32 1100 0

Півзахисник Руслан Ротань наразі перебуває в оптимальних кондиціях, і всі медичні тести празької Славії пройшов на "відмінно".

Про це повідомив футбольний агент В'ячеслав Заховайло, який розповів, як проходить переговори між Русланом Ротанем та Славією.

"Перша умова чехів була: оскільки гравець немолодий, то перш за все він повинен пройти медичні тести. В принципі це і зрозуміло. Не кожен клуб ризикне укладати контракт з 35-річним футболістом. Але Руслан зараз перебуває в оптимальних кондиціях, і всі тести пройшов на "відмінно", - зазначив він.

"Лікарі, які проводили медогляд, говорили, що у нього все показники, як у 25-річного хлопця. У команді Руслана прийняли дуже добре, тренер за результатами першого спарингу залишився їм дуже задоволений. А Руслан в свою чергу залишився задоволений Прагою і умовами, які створені для нього в клубі", - додав агент.

За словами Заховайла, на цьому тижні буде обговорюватися питання з контрактом.

"Дуже порадував Руслана і той факт, що він знову може стати одноклубником Яна Лаштувки, з яким вони стільки років разом відіграли за Дніпро. Тепер питання – за керівництвом Славії. На цьому тижні буде обговорюватися питання з контрактом", - сказав агент.

"Подивимося умови, і якщо все буде влаштовувати, то підпишемо угоду на 1,5 роки", – сказав В'ячеслав Заховайло, слова якого наводить Сегодня.

Раніше керівництво празького клубу заявило, що перехід Ротаня малоймовірний.

Також була інформація, що Ротанем цікавиться Зоря.

Коментарі ()