Головне

Мораєс: Повернуся в Динамо в липні і, швидше за все, залишуся

09.06.2017 13:50 780 0

Форвард Динамо Жуніор Мораєс, який на правах оренди виступає за китайський Тяньцзінь Цюаньцзянь, готовий повернутися в столичний клуб.

Про це сам бразилець повідомив у коментарі 1927.kiev.ua.

"Я повернуся в Динамо в липні, після закінчення орендної угоди. В плані трансферів, найчастіше, не можна бути впевненим на всі 100%, але, я думаю, що з найбільшою долею вірогідності я залишуся в Києві", - повідомив він.

"В Тяньцзінь Цюаньцзянь, як відомо, можуть грати тільки три легіонери. У нас грають корейський півзахисник Квон Кьон-Вон, Вітсель та Пато. В Динамо зараз новий тренер та нова тренерська команда. Мені особливо цікаво було б попрацювати з Максимом Шацьких. Він був чудовим форвардом раніше", - зазначив Мораєс.

Форварда не хвилює, що з поверненням Хльобаса, Мбокані та Кравця конкуренція збільшиться.

"Я знаю, що з оренди повернуться Хльобас, Мбокані та Кравець і конкуренція збільшиться, але мене це не хвилює", - сказав Жуніор Мораєс.

Нагадаємо, у минулому сезоні Жуніор зіграв за Динамо 24 матчі, в яких відзначився 13 забитими м'ячами і 2 результативними передачами.

Раніше повідомлялося, що київське Динамо не отримувало офіційний пропозицій щодо трансферів футболістів київського клубу.

Коментарі ()