Головне

Хацкевич: За роботу з нападниками буде відповідати Шацьких

07.06.2017 09:54 1377 0

Екс-нападник Динамо Максим Шацьких, який увійшов у тренерський штаб наставника київського клубу Олександра Хацкевича, буде відповідати за роботу з форвардами.

Про це у коментарі Сегодня повідомив головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич, який розповів про формування тренерського штабу.

"Чому Лужний, Шацьких і Михайлов у тренерському штабі? Перш за все тому, що у кожного з них – динамівське серце. Плюс досвід Олега Лужного, який свого часу чимало попрацював в клубі і навіть очолював Динамо. Та й його досвід виступів в Англії теж стане в нагоді – нам майже зі старту сезону доведеться грати через два дні на третій, через три на четвертий", - зазначив він.

"Зрештою, його людські якості – Олег Романович ніколи не був байдужим до своєї справи, і команди, якими він керував, завжди відрізнявся бійцівським характером. Ну а оскільки Лужний свого часу був одним з кращих захисників України, то на нього буде покладена і індивідуальна робота з захисниками", - повідомив Хацкевич.

За словами тренера Динамо, з нападниками буде працювати Максим Шацьких.

"Максим Шацьких уже рік пропрацював з командою U-19, і теж щось привніс у гру хлопців, які навели шереху в юнацькій ЛЧ. У нас Максим буде відповідати за роботу з нападниками. Так, у нього не так багато тренерського досвіду, хоча тренерська робота – це творчість. Але дуже великий ігроцький досвід, він – один з кращих бомбардирів в історії Динамо", - сказав фахівець.

"А хороший форвард – товар штучний. Тому, думаю, йому є чому навчити наших молодих хлопців групи атаки: Бесєдіна, Яремчука, Хльобаса, який повертається з оренди", - додав білоруський тренер.

Також Хацкевич пояснив, чому обрав тренером воротарів Михайла Михайлова.

"Інформація про Шовковського з'явилася з подачі самих журналістів. Коли я отримав карт-бланш на формування штабу, то відразу звернувся до Михайла Леонідовича, враховуючи його божевільний досвід. Адже тренер воротарів теж вельми специфічна посада. Михайлов відповів, що із задоволенням попрацює зі мною. Після цього я інших варіантів уже й не розглядав", - підкреслив Хацкевич.

Як відомо, на посаді головного тренера Динамо Олександр Хацкевич змінив Сергія Реброва.

Коментарі ()