Головне

Власники Десни припинять фінансування клубу, якщо команду не допустять до УПЛ

01.06.2017 19:31 1701 0

У Десні не бачать сенсу вкладати кошти у розвиток клубу, якщо команду не допустять в УПЛ за спортивним принципом.

Про це заявив віце-президент Десни Ігор Базалінський, якого цитує офіційний сайт чернігівського клубу.

"Десна, яка за спортивним принципом заслужила право на підвищення у класі та приводить свою інфраструктуру до вимог елітного дивізіону, знову залишиться у Першій лізі, а Верес, який поступився сіверянам за всіма показниками та немає інфраструктури буде грати в УПЛ?

Виникає логічне запитання: який сенс вкладати кошти у розвиток клубу, якщо спортивний принцип забутий зовсім, і переможець визначається не на футбольних полях, а у кабінетах?

Десна не отримує допомогу з бюджету країни та на 100% фінансується за рахунок власників, тому, якщо у чиновників Федерації футболу України не переможе "здоровий глузд", і Чернігівщину залишать без великого футболу, на який команда, клуб, місто і весь регіон заслужили, то ми не бачимо сенсу у подальшому фінансуванні клубу.

Ми розуміємо, що це великий удар для наших вболівальників, вони точно заслуговують на професійний футбол у регіоні, та враховуючи обставини, ми впевненні, що наші фанати з розумінням поставляться до ситуації.

Якщо планомірно розвивати клуб та вперше в історії Чернігівщини вивести його до вищого дивізіону і не зіграти там через "діяння чиновників", то нормальний подальший розвиток клубу просто неможливий", - йдеться у заяві клубу.

Нагадаємо, з'явилася інформація, що Десна не отримала атестат, в УПЛ зіграє Верес з тренером Кварцяним.

Світлина ФК Десна
Коментарі ()