Головне

Рева оприлюднив список гравців на матч з Польщею

26.05.2017 12:42 1436 0

Головний тренер національної жіночої збірної команди України Володимир Рева оприлюднив список з 22 гравців, які з 5 по 13 червня візьмуть участь у навчально-тренувальному зборі у рамках підготовки до старту у відбі на ЧС-2019.

На зборах у нашої команди заплановані два контрольних поєдинки. 8 червня о 18:00 у Бучі (Київська обл.) на стадіоні "Ювілейний" українки зустрінуться з командою Польщі, а 11 червня о 17:00 збірна України на навчально-тренувальній базі ФК "Оболонь-Бровар" (м. Буча) проекзаменують харківський "Житлобуд-1", пише ФФУ.

До складу збірної повернулася гравець французького "Реймсу" Тетяна Романенко. Вона замінила у збірній Тетяну Козиренко, яка нещодавно перенесла операцію на коліні.

Склад збірної України:

Воротарі: Ірина Зварич, Катерина Самсон, Ірина Саніна

Захисники: Ірина Василюк, Дарія Кравець, Анастасія Філенко, Мар’яна Іванишин, Любов Шматко, Катерина Корсун, Натія Панцулая

Півзахисники: Таміла Хіміч, Ірина Кочнєва, Христина Єременко, Дарія Апанащенко, Ія Андрущак, Ольга Бойченко, Віра Дятел, Ольга Басанська,

Нападники: Ольга Овдійчук, Яна Калініна, Вероніка Андрухів, Тетяна Романенко

Нагадаємо, що вже 15 вересня цього року наші дівчата стартують у кваліфікаційній кампанії ЧС-2019 домашнім матчем із командою Хорватії.

Коментарі ()