Головне

Кубки за перемогу в Лізі чемпіонів і Лізі Європи будуть вручатися на футбольному полі

17.05.2017 15:50 800 0

Згідно з рішенням президента УЄФА Александера Чеферіна, Кубки за перемогу в чоловічій і жіночій Лізі чемпіонів, а також в Лізі Європи в цьому році будуть вручатися на футбольному полі.

Капітани команд-переможців отримають трофеї з рук президента УЄФА на газонах Френдс Арени (Ліга Європи, 24 травня), арени Кардіфф Сіті (Ліга чемпіонів серед жінок, 1 червня) і Національного стадіону в Кардіффі (Ліга чемпіонів, 3 червня).

Для цих цілей на аренах будуть обладнані спеціальні сцени, монтування яких займе менше п'яти хвилин.

"Поле - це сцена для футболістів, і тільки воно годиться як місце, де повинні відзначатися їх досягнення. Сенс також і в тому, що офіційні особи повинні спуститися з трибун до футболістів, на їх сцену, щоб віддати належне шляхом вручення трофея і медалей на ігровому полі", - зазначив Чеферін.

"Гравці також отримають можливість відсвяткувати перемогу на полі з партнерами з видом на уболівальників і без паузи на підняття сходами. Більш того, у всіх глядачів буде ідеальна видимість моменту підняття трофея, яке б місце на стадіоні вони не займали", - цитує Чеферін прес-служба УЄФА.

Вручення трофеїв на футбольному полі стане відтепер стандартною процедурою для всіх турнірів УЄФА на рівні клубів і збірних.

Коментарі ()