Головне

Дулуб: На кожному тренуванні приділяємо велику увагу стандартним положенням

15.05.2017 07:29 1117 0

На кожному тренуванні Карпати приділяють велику увагу стандартним положенням, і саме вони спрацювали у матчі з Дніпром.

Про це заявив Олег Дулуб, головний тренер "левів", якого цитує офіційний сайт дніпровського клубу.

"Перший тайм був досить непоганим за змістом, по контролю м'яча - і ця п'ятихвилинка... Я приймаю це на себе. Не встигли трохи перебудуватися, щоб взяти під контроль опорну зону. Почали програвати 0:2", - сказав він.

"Парадокс полягає у тому, що, починаючи з лютого, на кожному тренуванні ми приділяємо велику увагу стандартним положенням. І спрацювали вони у найпотрібніший час", - додав тренер.

За словами Дулуба, коли команда йшла у роздягальню, він порадився з тренерським штабом, і прийшло чітке розуміння, що потрібно перебудовуватися на гру у два опорних.

"З виходом Чачуа в опорну зону ми забрали м'яч під контроль, і за рахунок агресивної зустрічі суперника вгорі заробили стандарти, з яких забивали", - пояснив він.

"На другий тайм ми акцентували увагу на гру в атаці. Проблема, яка була у центральній зоні, виникала через те, що Кочергін заходив у середину, й опорні півзахисники не розбиралися. Підказав, але чекав, щоб після десяти хвилин перебудуватися у два опорних, щоб остаточно забрати м'яч під контроль", - підсумував наставник.

Світлина ФК Дніпро
Коментарі ()