Головне

Михайленко: Позначилася наша слабка гра головою у штрафному

15.05.2017 07:23 954 0

Гравці Дніпра втратили концентрацію, тому і пропустили три м'ячі від Карпат у матчі 29-го туру УПЛ.

Про це на післяматчевій прес-конференці заявив в.о. головного тренера Дмитро Михайленко, якого цитує офіційний сайт дніпровського клубу.

"Почуття важкі зараз, стан не дуже радісний. Напевно, це говорить про втрату концентрації, хоча був найважливіший момент гри - залишалося 30 хвилин до кінця", - сказав він.

"Противник не знав, як підійти до воріт за рахунок комбінаційної гри. Стали використовувати довгі передачі, і позначилася наша слабка гра головою у штрафному. Це було видно протягом усього сезону, і це знайшло підтвердження сьогодні у критичний момент, коли ми пропустили три м'ячі", - додав наставник.

За словами Михайленка, команда останніми результатами заслужила, щоб прийшов уболівальник.

"Думаю, уболівальник отримав задоволення від гри, але не від результату. Ми цим сильно розчаровані. Але команда провела матч на хорошому рівні. Хлопці віддали всі сили, й атмосфера у роздягальні зараз дуже сумна. Хлопці розчаровані", - зауважив він.

"Тому наше завдання - підняти емоційний фон. Зрозуміло, що у нас молода команда, і наша задача - зберегти цих хлопців, бо з них може вийти у найближчому майбутньому хороша команда", - підсумував фахівець.

Світлина ФК Дніпро
Коментарі ()