Головне

Суркіс обіцяє уболівальникам ще більше радості та гордості від гри Динамо

13.05.2017 13:48 1431 0

Президент київського Динамо Ігор Суркіс обіцяє уболівальникам біло-синіх ще більше радості та гордості від гри столичного клубу.

Про це ідеться в привітанні Суркіса з нагоди 90-річчя клубу.

"Ювілей - це чудовий привід ще раз озирнутися і окинути поглядом той славний шлях, якій здолала команда, згадавши її знаменні перемоги, зоряних футболістів і мудрих тренерів. Мій великий уклін ветеранам, які з честю несли біло-синій прапор усі ці роки, і, звичайно, шануємо пам'ять тих, кого вже немає з нами.

Проте перегортаючи золоті сторінки історії і віддаючи належне минулим перемоги, ми не маємо права забувати про поточні завдання і чергові виклики. Традиціям, закладеним видатними попередниками, Динамо змінювати не збирається - для нього, як і раніше, іншого місця, окрім першого, не існує.

Наші вірні уболівальники! Ми розраховуємо на вашу підтримку, адже рухатися вперед і долати нові вершини зможемо тільки разом. Запевняємо, що Динамо докладе максимальні зусилля, щоб своєю грою доставити вам якомога більше приводів для гордості і радості", - цитує Суркіса офіційний сайт Динамо.

Коментарі ()