Головне

Сьомін: В Алієва з Мілевським схожий життєвий погляд з Генріхом IV

13.05.2017 09:15 3312 0

Головний тренер Локомотива Юрій Сьомін поділився думкою про півзахисника Олександра Алієва і нападника Артема Мілевського, з якими він працював в київському Динамо.

"Думаю, кожен з них повинен був сам в собі знайти той момент, коли щось в житті пішло не так. Виховати дуже складно. А прийняти самому правильні норми поведінки, стосунки до професії у них не виходило. При тому, що з кожним було багато розмов, штрафів, Суркіс контролював, по суті, усе їх життя.

Нещодавно зустрівся з Мілевським в Тосно. Він у відмінній життєвій формі, хороших кондиціях, немає ні грама зайвої ваги. Здається, нормально почуває себе. Чого не можу сказати про Алієва. Я його давно не бачив, тільки спостерігаю, як він потрапляє в різні ситуації, які відразу ж стають надбанням преси.

У будь-якому випадку, обидва вони свій талант не зберегли. Як сказав колись Генріх IV: "Найкращі роки свого життя я провів в розпусті і пияцтві. Власне, саме тому вони і найкращі". Приблизно так вийшло у Алієва з Мілевським", - цитує Сьоміна gazeta.ua.

Раніше президент Динамо Ігор Суркіс так казав про Мілевського: Якби команда вигравала все: Лігу Європи, Лігу чемпіонів - так нехай п'є.

Юрій Сьомін
Коментарі ()