Головне

Прем'єр-ліга. 29-й тур. Зоря - ФК Олександрія 1:0. Вернидуб виграв у Шарана

13.05.2017 18:59 1756 0
Прем'єр-ліга. 29-й тур. Зоря - ФК Олександрія 1:0. Вернидуб виграв у Шарана

Луганська Зоря в 29-му турі української Прем'єр-ліги обіграла Олександрію. Завдяки єдиному голу, який був забитий з пенальті, команді Юрія Вернидуба вдалося здобути свою першу перемогу на другому етапі розіграшу і втримати відрив в два очки від Олімпіка.

Суперники в матчі не показали красивий футбол, ставка була зроблена на прагматизм. Саме тому Олександрія зі старту не намагалася йти вперед, розраховуючи в більшій мірі на контратаки.

При цьому, Зоря також не дуже активно діяла попереду, хоче моменти для взяття воріт у команди Вернидуба були. Уже на одинадцятій хвилині Олександрії відверто пощастило, коли після удару Пилявського м'яч влучив у поперечку.

Світлина ФК Олександрія

А розв'язка першої половини, та і всього матчу, сталася в останні хвилини перших 45-и. В одному з епізодів воротар Олександрії Новак за межами свого штрафного зіграв рукою, за що і отримав від судді пряму червону картку, а Олександрія на другий тайм залишилася в меншості.

Зоря зі старту другої половини матчу включила пресинг і дотиснула суперника. На 51-й хвилині Мягков порушив правила в своєму штрафному і арбітр зустрічі вказав на "точку". Пробивати пенальті взявся Форстер, який не залишив шансів Леванідову, який замість Новака вийшов у ворота олександрійців.

Після забитого м'яча команда Вернидуба перебудувалася на гру по результату і впевнено довела матч до переможного. Таким чином луганський клуб продовжує боротьбу за бронзові нагороду, а Олександрія тепер навіть може втратити єврокубкову зону - все залежатиме від матчу Чорноморця і Шахтаря.

Коментарі ()