Головне

У Боруссії не хочуть коментувати інформацію щодо відставки Тухеля

11.05.2017 10:05 559 0

Спортивний директор дортмундської Боруссії Міхаель Цорк заявив, що про конфлікт головного тренера команди Томаса Тухеля з виконавчим директором клубу Ханс-Йоахімом Ватцке обговорювати публічно не буде.

"Зараз нам важливо спокійно сконцентруватися на найважливішому й істотнішому. Також на таких речах, як стратегія, спілкування і довіра. У Боруссії не обговорюють питання Тухеля публічно", - цитує Цорка DPA.

Інцидент пов'язаний з вибухом біля автобуса команди перед першим матчем 1/4 Ліги чемпіонів з Монако, який стався 11 квітня, в результаті теракту постраждав футболіст дортмундців Марк Бартра, якому згодом була зроблена операція.

Зустріч була перенесена наступного дня. За підсумками протистояння німецька команда не змогла пробитися в наступний раунд турніру, поступившись за сумою двох ігор із спільним рахунком 3:6.

Тренер був невдоволений тим, що матч був призначений наступного дня після того інциденту. Рішення про перенесення приймали Ватцке і президент клубу Райнхард Раубалл без Тухеля, пише Газета.Ru.

Коментарі ()