Головне

Ліга Європи. 1/2 фіналу. Манчестер Юнайтед - Сельта 1:1. Щастить сильнішому?

11.05.2017 23:59 4585 0
Ліга Європи. 1/2 фіналу. Манчестер Юнайтед - Сельта 1:1. Щастить сильнішому?

Манчестер Юнайтед не зумів зберегти нерви своїм уболівальникам у матчі-відповідь півфіналу Ліги Європи на Олд Траффорд. Після 1:0 у Віго команда Жозе Моурінью, здавалося, без проблем пройде іспанців, які не особливо турбували манкуніанців у першій грі. Але Сельта таки дала бій в Манчестері.

При Моурінью червоним притаманний прагматичний футбол, до якого звикають і самі уболівальники. У повторному матчі із Сельтою господарі не насіли на ворота гостей з перших хвилин.

Уперед побігла Сельта. Десь на хвилині 15-й відсоток володіння м`ячем був 30% на 70% на користь іспанців. Але від цього моментів біля воріт Ромео більше не стало. Ставка Жозе на цементування гри виправдовула себе.

 

МЮ не мав моментів, але забив вже на 17-ій хвилині. Після класного пасу від Рефшорда ударом головою пробив ворота Сельти Феллайні - 1:0. Забитий гол додав агресивності господарям, але не в атаці. Сельта відійшла швидко і провела кілька небезпенчих атак. Запам`ятався удар Ернандеса після якого в гру вступив Ромео та Васса - повз ворота. Окрім забитого голу Юнайтед у перші 45-хвилин не мав особливих моментів біля воріт іспанців.

У другому таймі Сельта продовжила наступ на ворота Ромео. Іспанці були більш активні у перші хвилини і втратили кілька моментів. МЮ також прокинувся і небезпечні удари Мхітаряна і Феллайні взяв Серхіо Альварес. Але в гостей було більше шансів біля воріт господарів. Варто згадати лише неточні удари з пари метрів від Гвідетті.

Інтрига в цій грі з`явилася на 85-й після чудового удару головою Ронкалья, м`яч опустився у куті воріт Ромео - 1:1.

Світлина АР

Далі була маленька штовханина і два вилучення. Пішли на лаву запасних Бейі та Ранколья, хоча все розпочав Гвідетті. Така міні-перерва пішла на користь МЮ. Усі очікували в останні хвилини битви, а вийшло десять хвилин регбі. Гравці МЮ пішли в клінч, якшо пояснити боксерським терміном, в`зали гру, вибивали м`яч в аут.

Але свій шанс Сельта таки мала на останній хвилині доданого часу, але все той же Гвідетті не зумів пробити з кількох метрів після пасу від Бовю. Кажуть, що щастить сильнішим. Не факт.

МЮ у фіналі Ліги Європи розіграє трофей з Аяксом.

Коментарі ()