Головне

Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Ювентус - Монако 2:1. "Зебри" зіграють у фіналі

09.05.2017 23:43 4679 0
Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Ювентус - Монако 2:1. "Зебри" зіграють у фіналі

Туринський Ювентус оформив вихід у фінал Ліги чемпіонів. Після виїзної перемоги 2:0 на Луї ІІ, на своєму стадіоні команда Массіміліано Аллегрі знову була на голову сильніша суперника, а тому заслужено зіграє у Кардіффі.

З перших хвилин поєдинку Монако кинувся вперед, проте Ювентусу вдавалося організовано тримати оборону. Запалу монегасків вистачило не на довго, і вже після перших десяти хвилин Стара Синьора вирівняла гру, а потім і взагалі захопила перевагу.

З середини першої половини гри Ювентус почав нести реальну загрозу воротам суперника. І якби не впевнена гра голкіпера Субашича, який виграв як мінімум чотири виходи сам на сам в цій грі, загальний рахунок для Монако міг би бути набагато сумнішим.

Перший гол у цьому матчі "зебри" забили на 34-й хвилині. І знову не обійшлося тут без Дані Алвеса, який, нагадаємо, в першому матчі віддав дві результативні передачі на Гонсало Ігуаїна. Цього разу 34-річний захисник виконав класний навіс на дальню стійку, де Манджукич, хоч і з другої спроби, але пробив голкіпера.

Світлина УЄФА

Після пропущеного м'яча Монако відійшов на свою половину поля, а Ювентус, фактично, робив усе, що хотів. Проте, забити італійці змогли лише один раз - на останній хвилині ігрового часу перших 45-ти. І зробив це ніхто інший, як Дані Алвес. Після кутового за межами штрафного бразилець упіймав м'яч на ногу і потужним ударом відправив його в кут воріт монегасків.

Друга половина видалася не такою цікавою, як перший тайм. Ювентус грав від оборони, у Монако попереду практично нічого не виходило і вся боротьба проходила в центрі поля. На 67-й хвилині Мбаппе таки вдалося відіграти один м'яч, який по суті нічого і не вирішував. Але, гостроти у гру він трохи додав.

Суперники почали заводитися, боротьба стала більш грубою і арбітру все частіше доводилося вступати у гру, щоб заспокоїти футболістів. Правда, на більше команди не спромоглися і забитих голів глядачі на трибунах Ювентус Стедіум не побачили.

Але і такого результату господарям вистачило, аби після фінального свистка весь Турин почав шаленіти. Через три роки Стара Синьора знову повертається в фінал Ліги чемпіонів, де їй знову буде протистояти іспанська команда.

Коментарі ()