Головне

Екс-гравця Зеніта звинувачують у "ненависті до китайського народу"

07.05.2017 15:14 1175 0

Нападника Шанхай Теллейс Халка звинуватили в нападі на тренера команди-суперниці у зв'язку з "ненависним ставленням до китайського народу".

Повідомляється, що бразильський футболіст в перерві суботнього матчу проти Гуйчжоу Чжичен (3:0) ударив помічника головного тренера Гуйчжоу Ю Мінга.

"По ходу першого тайму були якісь спірні моменти, тренери суперника почали ображати нас, через що у нас з них розпочалася перестрілка.

Це тривало аж до перерви, після чого Халк в коридорі образив нашого тренера англійською. Ми розпочали з ним лаятися, в результаті він ударив асистента тренера Ю Мінга і той впав на підлогу.

Іноземні футболісти приїжджають сюди, щоб допомогти нам в розвитку футболу в Китаї, але, як би добре ти не грав, ти не маєш права ненавидіти китайський народ, не кажучи вже про те, щоб бити тренерів", - розповів головний тренер Гуйчжоу Лі Бінг.

Шанхай пізніше виступив із спростуванням цієї інформації.

"Заяви про те, що Халк ударив асистента головного тренера Гуйчжоу, не відповідають дійсності.

Висловлювання Лі Бінга і Ю Мінга недоречні і провокують вороже відношення іноземних гравців і китайського народу один до одного, а також негативно впливають на імідж нашого клубу", - ідеться в заяві Шанхаю, яку цитує sports.ru.

 
Коментарі ()