Головне

Прем'єр-ліга. 28-й тур. Динамо - ФК Олександрія 6:0. Убивця інтриги суддя Дердо

07.05.2017 22:02 6300 0
Прем'єр-ліга. 28-й тур. Динамо - ФК Олександрія 6:0. Убивця інтриги суддя Дердо

Після матчу минулого туру Шахтар - Олександрія (1:0), головний тренер гірників Паулу Фонсека зазначив, що олександрійці не заслуговували на поразку в тій грі. У поєдинку 28 туру підопічні Володимира Шарана, як мінімум не заслуговували на розгром (6:0) від київського Динамо.

Очевидно, що гості сподівалися на Олімпійському на очки у боротьбі за зону єврокубків.

Динамо в цій зустрічі вже нічого потрібно не було. У суботу, 6 травня, Шахтар достроково за чотири тури до завершення чемпіонату оформив собі десяте чемпіонство. Біло-сині на матч із Олександрією вийшли злими і охочими до голів. Вже за перші дві хвилини було створено два гольові моменти, а на четвертій господарі відкрили рахунок.

Сімінін у карному зачепив Гармаша і був 100% пенальті. Але цього судді Олександру Дердо, яки носить позначку на грудях "арбітр ФІФА" виявилося замало, і він показав гравцю Олександрії пряму червону картку. Чим керувався в цій ситуації арбітр, має знати лише він, і жираф, тому що йому видніше.

Ні грубого порушення, ні фолу останньої надії (за Гармашем ще був один гравець гостей - прим. Чемпіона) не було, а ось несправедливе вилучення, що вплинуло на хід гри, на совісті Дердо.

З 11-ти метрів Ярмоленко легко переграв Леванідова - 1:0. 

Світлина - fkdynamo.kiev.ua

По суті, гра була поламана суддею. З розлюченим Динамо і в повних складах грати сутужно, а тут ще й в меншості. Моменти і голи біля воріт Олександрії посипалися один за одним. Ще в першому таймі Беседін та Гармаш зробили рахунок 3:0.

Олександрія, навіть при повній перевазі Динамо намагалася контратакувати й інколи, щось виходило в гостей. Особливо активним був Цуріков, динамівець, якй грає в оренді в команді Шарана.

Другий тайм проходив за схожим сценарієм. Динамо бігло вперед, а Олександрія вже не мала сил на контратаки. Пожвавив гру гостей вихід на поле Запорожана, але не більше.

У киян було моментів і на двозначний рахунок, але забили вони і в завершальні 45-ть хвилин ще тричі. Відзначився ще одним забитом голом Гармаш, Морозюк та красень м`яч після удару через себе на рахунку Циганкова.

Коментарі ()