Головне

Євро-2017. У стартовому матчі збірна України програла Нідерландам

04.05.2017 14:50 2407 0
 Євро-2017. У стартовому матчі збірна України програла Нідерландам

Юнацька збірна команда України, сформована з гравців 2000 року народження, розпочала свої виступи у фінальній частині чемпіонату Європи 2017 року у Хорватії. У протистоянні із командою Нідерландів "синьо-жовті" з мінімальним рахунком поступилися "помаранчевим" - 0:1.

Як пише ФФУ, старт на прем’єрну зустріч чемпіонату Європи із командою Нідерландів Сергій Попов поставив найсильніший на поточний момент склад.

Слід відзначити, що порівняно із товариським матчем із сербами, у запасі залишився Титаєвський. Також поза грою опинився Приходько, який взагалі не потрапив у заявку на турнір. Якщо в еліт-раунді континентальної першості на вістрі атаки "синьо-жовтих" виступав Холод, то наразі місце наконечника забронював за собою Супряга.

Саме нападник "Дніпра" порушив рівновагу зустрічі, початок якої видався досить спокійним. На 14-й хвилині м’яч після удару Владислава влучив у каркас воріт нідерландців, а воротар суперників Схенделар не дав нашим гравцям зіграти на добиванні. Цей епізод активізував гру: Маллахі, Абухлал та Хасполат по черзі турбували Лтайфа, який демонстрував відмінну гру на останньому рубежі. Перед самою перервою у нагоді нашому голкіперу стала стійка, коли Маллахі вже бачив м’яч у воротах.

У другому таймі "помаранчеві" міцно закріпилися на половині поля українців. Безпосередньої гостроти біля воріт Лтайфа не було, але напруга зростала, адже, порівняно із першою половиною зустрічі, українці глибше пресингували суперників. Наслідком цього став гол, забитий на 61-й хвилині, автором якого став капітан нідерландців Ель Бушатауї.

На жаль, протягом двадцяти хвилин, що залишалися зіграти командам у дебютній зустрічі на Євро-2017, українська збірна так і не знайшла резервів для того, щоб хоча б вибороти бодай одне очко. Гольову нагоду мав Ващишин вже у компенсований арбітром час, але гравець "синьо-жовтих" у вирішальний момент не влучив у ціль.

Свій наступний матч українці зіграють проти Англії 7 травня.

Євро- 2017 U - 17

Груповий етап

1-й тур

Україна - Нідерланди 0:1 (0:0)

Гол: 0:1 - Ель-Бушатауі (61)

Світлина ФФУ
Коментарі ()