Головне

Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Реал Мадрид - Атлетико 3:0. Нокдаун від Кріштіану

02.05.2017 23:58 9003 0
Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Реал Мадрид - Атлетико 3:0. Нокдаун від Кріштіану

У вівторок, 2-го травня, відбувся перший півфінальний матч Ліги Чемпіонів у парі Реал - Атлетико. Так сталося, що мадридське дербі останнім часом все частіше виходить на європейську арену. У попередніх трьох випадках переможцем виходили "вершкові", сталося так і цього разу, однак мало хто припускав, що вже у першому матчі Реал зробить майже всю справу, перегравши принципового суперника з рахунком 3:0.

Обидві команди мали деякі проблеми зі складом, так, у Реала продовжує гріти лазарет Бейл, якого останнім часом непогано змінює Іско, Атлетико у свою чергу не дорахувався двох основних захисників - Хуанфрана та Хосе Хіменеса. Можливо, відсутність таких кваліфікованих виконавців призвела до такої кілкості пропущених голів, адже Облак останні 7 матчів ЛЧ стояв на "нуль".

Реал почав матч на правах господаря поля і вже на старті поєдинку створив кілька моментів. На 4-й хвилині не вийшов дальній удар від Роналду, а ще через три хвилини свою нагоду втратив Бензема: Карвахаль правим флангом пройшов у карний та пробив у ближній точно в Облака, той перед собою парирував точно на француза, який примудрився з вбивчої позиції не влучити у порожні ворота.

А на 10-й хвилині Реал рахунок таки відкрив: Роналду в черговий раз довів, як він майстерно грає головою, вистрибнувши вище за всіх у карному та головою переправивши м'яч повз Облака після подачі від Каземіро. Після голу Атлетико і зовсім зніяковів, адже Реал на крилах успіху побіг забивати 2-й гол. Вже на 16-й хвилині Облак врятував свою команду після потужного удару Карвахаля у дальній кут - відбулося це після подачі з кута поля.

Так Роналду забивав перший гол. Світлина УЄФА

Через хвилину нарешті відбулася спроба Атлетико - це Гамейро після розрізної передачі партнера вискочив 1 на 1 з Навасом, але переграти голкіпера Реала нападник "матрацників" не зміг. Так сталося, що цей і був найнебезпечніший момент гостей у першому таймі, та що вже казати - за весь матч. На 25-ту хвилину Реал за ударами в напрямку воріт був попереду - 9:0. На 29-й красень гол міг забити Бензема, який ножицями після класного пасу від Роналду пробив поруч зі стійкою.

Після цього господарі таки вирішили віддати ініціативу супернику. Атлетико цим не скористався, адже крім неточно удару Годіна з гострого кута нічим не запам'ятався. Не допомгли гостям і стандарти біля воріт Реала - оборона "вершкових" надійно дограла перший тайм, залишивши ворота на замку. Другий тайм за динамікою явно поступався першому. Темп у матчі був низький. Команди багато фолили у центрі поля, подовгу розгортували позиційні атаки, які нічим небезпечним не завершувалися.

Грізманн сьогодні був непомітний. Світлина УЄФА

Якийсь час більше володів м'ячем клуб Сімеоне, Реал у свою чергу зосередився на грі другим номером. Моментів було доволі мало, гра відверто несла "сонний характер", одні не могли, а інші особливо і не хотіли. Втім, Реал таки зміг забити вдруге, сталося це аж на 73-й хвилині - дубль оформив Роналду, який від газону потужно та без шансів пробив у правий від Облака кут воріт. Чесно кажучи, гол з нічого, але дуже красивий і потрібний для Зідана і КО.

Після цього голу було помітно, що Атлетико зовсім почав тріщати в обороні, пропустивши ще кілька гострих контратак, а попереду у команди Сімеоне ну зовсім вже не йшла гра, Навас фактично весь тайм був на відпочинку.  По діях Реала було помітно, що команда більше хоче забити 3-й, ніж Атлетико бодай скоротити відставання у рахунку...Так і сталося за 4 хвилин до фінального свистка, коли Роналду замкнув у карному простріл Васкеса з правого флангу, оформивши таким чином хет-трик. Атлетико так нічим не зміг відповісти, фактично не залишивши інтриги на матч-відповідь, який через тиждень відбудеться на Вісенте Кальдерон.

Коментарі ()