Головне

Президент УПЛ запевнив, що всі клуби готові передати маркетингові права Прем'єр-лізі

01.05.2017 19:55 947 0

Президент Прем'єр-ліги Володимир Генінсон пролив світло на події зборів всіх клубів УПЛ, де обговорювали питання зміни формату чемпіонату.

Про це він заявив в ефірі програми "Великий футбол" на каналі "Футбол 1", інформує офіційний сайт каналу.

"На зустрічі люди висловлювали все те, що накипіло за 8-9 років, але завжди трималося всередині. Взаємних звинувачень не було у жодному разі, у тому числі, від одного клубу до іншого", - сказав він.

"Не було також претензій до Федерації, національної збірної або Прем'єр-ліги. Кожен просто висловлював на емоціях те, що він відчуває", - додав президент УПЛ.

За словами Генінсона, щодо нового формату, то за результатами опитування вийшло 11 "за" й один голос "проти" - це Карпати.

"10-е й 11-е місця тепер гратимуть з клубами ПФЛ - відповідно, з другим і з третім місцем. Для ПФЛ це непогано, тому що ще одна команда отримує шанс піднятися у вищу лігу. А ми дотримуємося інтриги до самого кінця, тому що у нижній шістці УПЛ три клуби будуть боротися за виживання", - зауважив він.

"Окрім того, у мене є 12 відповідей "так" від клубів, де всі готові централізовано передати всі свої маркетингові права Прем'єр-лізі", - підсумував Генінсон.

Нагадаємо, власник Динамо Ігор Суркіс радив каналам "Футбол" не мріяти про єдиний пул.

 
Коментарі ()