Головне

Фонсека: Здобули перемогу над чудовим колективом

26.04.2017 23:29 786 0

У матчі 1/2 фіналу Кубка України з Дніпром Шахтар мав нагоду забити більше голів, але не реалізував свої моменти.

Про це заявив головний тренер "гірників" Паулу Фонсека, який прокоментував перемогу своєї команди над Дніпром з рахунком 1:0.

"Це був складний поєдинок проти якісного суперника. Зустрілися з командою, що не програвала 11 матчів. Останньої поразки Дніпро зазнав від Шахтаря в чемпіонаті. Ми здійснили чималу ротацію. Порівняно з попереднім матчем у складі лишилися тільки Марлос і Тайсон", - зазначив тренер.

"Утім малюнок гри геть не змінився. Ми продовжували домінувати, були з м’ячем та мали величезну кількість моментів проти команди, що закрилася з 11 футболістами біля власних воріт. Розкривати таку оборону – дуже складний сценарій. Та навіть із таким захистом суперника нам вдалося створити безліч шансів. На жаль, реалізували лише один, хоча могли забити й більше", - додав Фонсека.

За словами тренера, Шахтар здобув перемогу над чудовим колективом.

"Здобули перемогу над чудовим колективом. Ми – у фіналі. Також я хочу виключно добре озватися про воротаря Дніпра, який продемонстрував свій найкращий рівень", - підкреслив Фонсека, слова якого наводить прес-служба Шахтаря.

Коментарі ()