Головне

Кубок України. 1/2 фіналу. Шахтар - Дніпро 1:0. Тайсон нокаутує дніпрян

26.04.2017 22:10 6831 0
Кубок України. 1/2 фіналу. Шахтар - Дніпро 1:0. Тайсон нокаутує дніпрян

На Україну очікує ще один матч сезону Динамо - Шахтар. Після того як Динамо пройшло у півфінал Кубка України, розгромивши Миколаїв, прогнозовано компанію киянам склали і гірники. У півфінальному матчі підопічні Пауло Фонсеки з мінімальним рахунком 1:0 переграли Дніпро.

У Харкові Шахтарю доводиться грати без численної підтримки уболівальників. Cтавка на Харків та його фанів, очевидно не спрацювала. Принайні у грі з Дніпром уболівальників дніпрян було інколи чутно більше, ніж так звану торсиду Шахтаря.

Команді ж Дмитра Михайленка в цій зустрічі втрачати було нічого. Грюкнути дверима в цьому сезоні Дніпро збирався у Кубку. Не вийшло, молоді дніпрян нинішній Шахтар з його бразильцями не по зубах. Номінальні господарі контролювали гру, але в перші 45 хвилини ніяк не могли пробити 18-річного кіпера Дніпра Андрія Луніна. Компактно і агресивно відіграв і захист Дніпрян.

Світлина - shahktar.com

Був момент у біло-синіх і біля воріт Шевченка, але удар Довбика голкіпер Шахтаря не без проблем відбив.

Другий тайм вже був більш тяжким для Дніпра. На старті травмувався Ротань і пішло-поїхало. Моменти біля воріт Луніна почали виникати один за одним. Врешті-решт на 68-ій хвилині донеччани забивають гол. Бразильська комбінація завершилася пасом п`ятою від Марлоса та ударом у кут воріт Тайсона - 1:0.

Через 10 хвилин Дніпро отримав шанс відігратися, але в Когута вийшов безхитрісний удар, який без проблем взяв Шевченко. У цілому, молодь Дніпра на фоні досвідченого Шахтаря виглядала доволі таки перспективно.

У кінцівіці гри підопічні Михайленка навіть влаштували штурм воріт Шахтаря. Марлоса змушували вибивати круглого подалі від воріт, а Шевченко отримав попередження за затримку часу.

світлина - shakhtar.com

Шкода, що в наступному сезоні ми більш за все вже не побачимо Дніпро в українській Прем`єр-Лізі.

Коментарі ()