Головне

Агент: У Безуса є непогані варіанти продовження кар'єри

21.04.2017 17:31 1433 0

Український півзахисник Сент-Трюйдена Роман Безус має непогані варіанти продовження своєї кар'єри.

Про це повідомив футбольний агент Сергій Серебреніков, який розповів про справи українських футболістів у чемпіонаті Бельгії.

"У Генка є опція викупу Маліновського, і, наскільки я знаю, вони хочуть її використати. У Руслана зараз все добре складається, тому потрібно рухатися в тому ж руслі і далі, намагаючись поступово досягати поставлених цілей", - повідомив він.

"Безус знову виступає у складі Сент-Трюйдена і виглядає добре. Як складеться кар'єра півзахисника далі, ми поки не знаємо. Його контракт розрахований на рік, після чого ми сядемо за стіл переговорів. Можу сказати одне - у Безуса є непогані варіанти продовження кар'єри", - запевнив Серебреніков.

Агент також розповів про виступи Тотовицького, Болбата та Лучкевича.

"У Тотовицького зараз дуже хороший період. Нарешті тренер йому повністю довіряє. На даний момент цей виконавець є одним з лідерів Кортрейка, але він на контракті у Шахтаря і після закінчення сезону повернеться в розташування "гірників", - повідомив він.

"А далі будемо думати, розмовляти з клубами і намагатися знайти оптимальне для футболіста рішення.  У Болбата в Локерені схожа ситуація, він, як і Тотовицький, в оренді", - зазначив агент.

За словами Серебренікова, представники Стандарду задоволені працездатністю і потенціалом Лучкевича.

"По Лучкевичу дещо інкаше. В цілому Стандард - іменита команда, з традиціями. Я буквально вчора розмовляв з представниками цього клубу, і вони мене запевнили, що задоволені працездатністю і потенціалом Лучкевича. Все йде за планом", - запевнив він.

"А те, що у півзахисника не стільки ігрової практики, скільки хотілося б, - так це, може, й на краще, оскільки Стандард зараз знаходиться в непростому становищі, і новачкові проявити себе набагато складніше, - сказав Серебренніков, слова якого наводить Команда№1.

Коментарі ()