Головне

Луческу: Відповідальність за те, що відбувається з Зенітом, лежить на мені

17.04.2017 09:17 1800 0

Наставник Зеніта Мірча Луческу визнав, що саме він є відповідальним за проблеми пітерського клубу у поточному сезоні.

Про це сам тренер заявив прес-службі Зеніта після поразки від Спартака у 23-му турі чемпіонату Росії.

"Виходячи з того, як Спартак виглядав сьогодні і в останніх іграх, то тільки Спартак сам може подарувати комусь чемпіонство. Нам доводилося протягом сезону обходитись без багатьох гравців і не всі адаптовані до нашої гри до кінця", - зазначив він.

"Наприклад, у Івановича принципи гри не завжди виконуються, Данні не вийшов ще на свій рівень. Ми втратили Халка, Вітселя і Гарая. Залишилася лише лінія атаки майже без змін. Були проблеми у взаємодіях. Але я не перекладаю відповідальність – відповідальність за те, що відбувається з командою, лежить на мені", - заявив Луческу.

За словами тренера, зараз потрібно обов'язково зібратися і зробити все можливе, щоб вести боротьбу за місце в Лізі чемпіонів.

"Можливо, мені поки що не вдалось створити команду, яка б домінувала в чемпіонаті. Не так легко змінити гру команди швидко – потрібен час. Зараз потрібно обов'язково зібратися і зробити все можливе, щоб вести боротьбу за місце в Лізі чемпіонів", - заявив фахівець.

"Зеніт не може залишитись без неї другий рік поспіль. Сьогоднішня гра підтвердила, що Спартак заслужено перебуває на тому місці, на якому знаходиться", - підкреслив Луческу.

Раніше повідомлялося, що вболівальники Спартака по ходу матчу з Зенітом розтягнули банер, на якому зображений Мірча Луческу і написано: "В Питере - ныть".

Матч Спартак - Зеніт відбувся 16-го квітня у рамках 23-го туру чемпіонату Росії і завершився перемогою столичного клубу з рахунком 2:1.

Коментарі ()