Головне

Польовий: Ми вже не дуже звертаємо увагу на зняття очок з Дніпра

12.04.2017 14:51 792 0

У Дніпрі вже не звертають уваги на зняття очок,  а всі гравці прекрасно розуміють, до чого все йде.

Про це повідомив захисник дніпровського клубу Володимир Польовий.

"Ми вже не дуже звертаємо увагу на зняття очок. Всі прекрасно розуміють, до чого все йде. Напевно, будуть ще подібні зняття, і ми не дивуємося цьому. До речі, я вже в подібній ситуації грав, коли в Волині знімали очки за борги колишнім футболістам", - зазначив футболіст.

"Кожен професійний спортсмен має психологію переможця та хоче довести, що він сильніший за суперника при будь-яких розкладах. Наша мотивація зараз - кожна гра повинна бути переможною. Цим і живемо", - заявив Польовий.

На думку захисника, гравцям Дніпра не можна опускати руки, адже це дуже молода команда.

"Спортивний принцип присутній в основному. А ще нам не можна опускати руки, адже Дніпро тепер - дуже молода команда. У хлопців ще все футбольне життя попереду, і їм треба себе добре зарекомендувати саме зараз", - наводить слова Польового Sport Arena.

Раніше повідомлялося, що найближчим часом Контольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України винесе ухвалу про зняття з Дніпра 6 очок

Нагадаємо, колишній тренер Дніпра подав скаргу у ФФУ. Маркевич вимагав відшкодувати йому 3,5 млн доларів (1,7 млн - борги по зарплаті, 1,8 млн - компенсація за розрив контракту).

1 лютого Палата вирішення суперечок ФФУ визнала правомірними претензії Мирона Маркевича.

Минулого тижня КДК позбавив Дніпро 3 очок за невиплату штрафів.Таким чином, команда Михайленка втратила цього сезону вже 15 очок і опустилася на останнє місце в турнірній таблиці УПЛ.

Коментарі ()