Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Боруссія Д - Монако 2:3. "Синдром бомби"

12.04.2017 23:04 4840 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Боруссія Д - Монако 2:3. "Синдром бомби"

Підрив бомби біля автобусу дортмундської Боррусії за кілька годин до матчу 1/4 Ліги чемпіонів з Монако став справжнім шоком для гравців та тренерів німецького клубу. Гра була перенесена на середу, 12 квітня, але осад, як то кажуть, залишився.

Схоже, саме через це Боруссія так і не зуміла налаштуватися на гру з Монако.

При більш чіткій позиції УЄФА, цей поєдинок варто було б провести не на наступний день, а як мінімум через тиждень. CBVB-Штадіон у Дортмунді був заповнений на усі 100% і не злякали німецьких уболівальників ніякі бомби, чи терористи.

Сам же матч розпочався з доволі помірних швидкостей. Моментів в обох команд не було, а ось володіння м`ячем було десь 70% на 30% на користь німецької команди. Боруссії почало не щастити відразу. Вже на 16-ій хвилині Папастопулос фолить на Мбаппе і суддя ставить пенальі. З 11 метрів Фабінью не влучає у ворота.

Герой матчу - Мбаппе

Радість була нетривалою і за три хвилини гості вже забивають. Після прострілу з флангу м`яч влучив у Мбаппе і залетів у ворота. І в цьому моменті два гравці з Мбаппе були в положенні поза грою, а арбітр цього не помітив. Відповісти чимось серйозним команда Томаса Тухеля не могла до 31-ї хвилин, але в тому моменті Кагава не влучив по м`ячу, перебуваючи в метрах 10-ти перед воротами.

На 35-ій хвилині Монако знову забиває гол. Після подачі з флангу від Раджи власні ворота ударом головою пробив Бендер, Бюркі навіть зробив щось на зразок сейву, але не потягнув автогол від одноклубника.

Друга частина гри вже проходила за сценарієм Боруссії. Монако засів в оборону, а моментів біля воріт Субашича вистачало. Спочатку Боруссія відквитала один гол. На 58-й хвилині Дембеле забивав у порожні ворота після чудової перепасовки від своїх партнерів. Загравшись в атаці німецька команда пропустила і третій гол, хоча міг бути і четертий, і п`ятий. Захист німців в цей день не був схожим сам на себе. 

Після обрізки в цетрі поля Мбаппе вибіг сам на сам з воротарем і поцілив у 9-ку воріт - без шансів для Бюркі - 3:1. На 84-й хвилині Боруссія скоротила рахунок до мінімуму завдяки влучному удару Кагави.

2:3 - це той рахунок, котрий зберігся до фінального свистка. Дива у футболі таки бувають, так що варто дочекатися матчу-відповідь, хоча цього сезону виграти в Монако з різницею у два голи буде важкувато.

Коментарі ()