Головне

Сачко: Великий мінус - питання мотивації в іграх у другій шістці

08.04.2017 22:28 513 0

Головний тренер Ворскли Василь Сачко в ефірі телеканалу Футбол 2 розповів, які в нього емоції залишились по грі в Кропивницьком із Зіркою (0:1).

"Програвати завжди неприємно. Готувалися до гри з суперником на цьому полі. Воно бажає бути кращим. Намагалися грати з перших хвилин активно, та через травму залишив поле Чеснаков.

Потрібно було забивати, не знайшлося такого гравця. Гра йшла до першого забитого. Чеснакова відвезли в медпункт. Поки ми не володіємо інформацією про стан його здоров'я. Для нас це втрата. Доводиться розраховувати на тих, хто є. Команда потребує корегування, посилення в кожній з ліній.

Проблеми не лише в нападі, були помилки і в обороні, і в середній лінії. Так склалася гра, були моменти біля обох воріт. Команда віддавалася, було багато браку, а на "стандарті" десь недопрацювали, й пропустили. Воротар помилився... Потрібно допрацьовувати епізод до кінця

До кінця чемпіонату нам потрібно відкатати склад, подивитися на кого можна покластися. Через ігри готуватися до наступного сезону. Великий мінус - питання мотивації в іграх у другій "шістці". Потрібно вносити корективи, аби був інтерес і тут також", - сказав під час флеш-інтерв’ю, пише офіційний сайт полтавського клубу.

Василь Сачко
Коментарі ()