Головне

Ультрас Волині вимагають позбавити Тимощука звання "Почесного громадянина Луцька"

24.03.2017 18:18 1843 0

Ультрас Волині опублікували петицію про позбавлення екс-півзахисника збірної України Анатолія Тимощука звання "Почесного громадянина Луцька".

Ультрас невдоволені рішенням Тимощука працювати у пітерському Зеніті.

"На сході України триває війна. Щодня там гинуть наші хлопці, ламаються чиїсь долі, матері хоронять синів. Чи не щотижня прощаються із воїнами й на Волині. 
Сумніви стосовно того, проти кого воює наша держава відсутні: без Російської Федерації конфлікт було б давно локалізовано і припинено", - йдеться у петиції. 

"У час війни з Росією аморально вести будь-які стосунки із ворогом – торговельні чи робочі. Вихованець волинського футболу Анатолій Тимощук безсумнівно довгий час прославляв наш край і країну в світі. Але його рішення працювати тренером ФК Зеніт, власником якого є російська державна корпорація "Газпром", викликало в місті обурення.

Більшість не тільки футбольної громадськості обурюється таким вчинком Анатолія.  Наполягаємо на скасуванні рішення міськради від 18 червня 2008 року # 28/7 (про присвоєння звання "Почесного громадянина міста Луцьк") та позбавленні А. Тимощука цього високого звання!", - підкреслюється у зверненні.

Раніше розкритикував рішення Тимощука і екс-тренер київського Динамо Йожеф Сабо.

Раніше повідомлялося, що Тимощук в Зеніті буде заробляти 240 тисяч доларів на рік в Зеніті.

Коментарі ()