Головне

Монарьов: Потрібно було нейтралізувати сильні сторони Динамо

12.03.2017 21:39 930 0

Зірка побудувала гру проти Динамо від оборони на швидких атаках, і це принесло результат.

Про це після перемоги над чинним чемпіоном заявив в інтерв'ю каналу "Футбол 1" головний тренер кропивницького клубу Роман Монарьов.

"Я хочу подякувати команді. Всім без винятку. Сьогодні на полі була команда. У роздягальні я сказав, що це непроста перемога. Вони зробили історію для цього міста. Остання перемога була 20 років тому", - сказав він.

"Ми побудували гру від оборони на швидких атаках. Розуміли, з ким ми граємо. Потрібно було нейтралізувати сильні сторони суперника. Їх чимало, тому була проведена велика робота. Розібрали гру Динамо", - зауважив він.

На думку Монарьова, Зірці багато чого вдалося з того, що команда награвали.

"Реалізували ті напівшанси, які у нас були. Штрафні удари? Ми працюємо над ними, як і будь-яка команда. Не можу сказати, що кожен день, але вчора половина тренування була присвячена стандартам", - зауважив він.

"У перерві просили хлопців не відходити від тієї тактики та швидкісних атак. Попросив збивати темп. Зрозуміло було, що Динамо буде грати агресивніше. Вони перебудувалися на двох форвардів, чого ми теж чекали", - цитує його footboom.com.

Нагадаємо, Ребров розкритикував поле у Кропивницькому та регламент УПЛ.

Роман Монарьов. Світлина ФК Дніпро
Коментарі ()