Головне

Прем'єр-ліга. 21-й тур. Зірка - Динамо 2:0. Кропивницький побачив сенсацію!

12.03.2017 16:10 18257 0
Прем'єр-ліга. 21-й тур. Зірка - Динамо 2:0. Кропивницький побачив сенсацію!

У тому, що виїзд у Кропивницький для Динамо буде непростим, сумнівів не було. Але щоб аж настільки! Кияни і так показують невидовищну гру у весняній частині чемпіонату, так ще і газон стадіону Зірка залишав бажати кращого. Команда проводить тут і тренування, і матчі, тому поле просто не витримує.

Усе це і позначилося на грі Динамо, яке, звичайно ж, любить і вміє грати далеко не у таких умовах. Від Ярмоленка м'яч іноді просто "тікав", пістрибнувши на одній з численних нерівностей. Тому Андрій був непомітний. А без нього, як усі знають, киянам доводиться дуже сутужно. Здається, Ярмоленко жодного разу так і не виграв боротьбу у суперників на швидкості.

Зате помітним у першому таймі був боковий арбітр, який кілька разів приймав сумнівні рішення не на користь гостей. То зафіксував оффсайд, якого не було, то не побачив фол проти Морозюка буквально у кількох метрів від себе. Саме тому "динамівцям" довелося перейти на банальні навіси, але і це ні до чого не призвело. Захисники шансів Бєсєдіну й іншим не давали.

 

Зірка стримала несильний стартовий натиск киян і почала переходити у контратаки. Особливо відзначався на вістрі Есеола. Саме він заробив штрафний удар, з якого перший м'яч забив Бацула. Андрій просто на силу пробив у кут Рудька, а той чомусь уже почав рухатися в інший бік. До речі, забігаючи наперед, варто зазначити, що і під час другого голу, який забив Полегенько, Артур також діяв не дуже вдало. Також почав рухатися у бік. Але там він може поскаржитися на рикошет, на відміну від першого взяття воріт.

У перерві Сергій Ребров зняв Гонсалеса, котрий знову провалив матч, випустивши Яремчука. І спочатку це додало киянам сил в атаці. На певний час активізувався Ярмоленко, проте створити щось за рахунок своєї техніки на такому полі йому так і не судилося. Найреальніший момент у гостей був на 52-й хвилині, коли Буяльський, поклавши корпус, майже через себе пробив. Господарів урятував каркас воріт.

 

Надалі ж усе повернулося до беззубості киян. А апогеєм провального матчу стали дві поспіль неточні подачі Морозюка від кутового прапорця. І не просто "неточні", а взагалі - за межі штрафного майданчика... А через дві хвилини Зірка забила вдруге, і стало зрозуміло, що Динамо сьогодні залишить Кропивницький без очок.

Реброву навіть не було ким підсилити гру. Тільки Сидорчуком. Та і це не допомогло. Отож, новачок Прем'єр-ліги обіграв поки що ще чинного чемпіона України. Динамо зазнало першої гостьової поразки у нинішньому чемпіонаті. І є висока вірогідність того, що відставання від Шахтаря збільшиться до 16-ти очок.

Коментарі ()