Головне

Олімпік не хоче грати з Карпатами у Львові

10.03.2017 10:36 1591 0

Доля перенесеного матчу Олімпік - Карпати залишається невизначеною.

Спочатку планувалося, що він відбудеться 14 березня, але зараз це виглядає малоймовірним - клуби не прийшли до консенсусу, інформує "Футбол NEWS".

"Карпати хочуть, щоб ми цю гру провели саме у Львові, але нас це не влаштовує. Ми шукаємо альтернативу", - заявив спортивний директор "Олімпіка" Олексій Антонов.

"Швидше за все, це будуть Черкаси вже після 22-го туру. Йде переговорний процес зі стадіоном, де грає Черкаський Дніпро. Ми хочемо зіграти там, та й взагалі проводити в Черкасах всю шістку", - зазначив Антонов.

Апеляційний комітет ухвалив, щоб Олімпік заплатив Карпатам 100 тисяч гривень за приїзд до Сум. При цьому, в клубі не сильно згодні з цією сумою, це дуже багато.

"Там навіть немає готелів за такими цінами. Будемо платити, коли нам нададуть всі чеки - оплата, проїзд. Вони пишуть, що витратили 20 тисяч гривень на дорогу. За ці гроші можна в Німеччину і назад з'їздити", - зазначив Антонов.

В свою чергу, Карпати, щоб нікуди не їхати, готові взяти питання зі стадіоном на себе.

"Наша позиція така, щоб зіграти тут з Олімпіком 26 березня. Ми можемо безкоштовно дати стадіон Україна, якщо ніде грати. Ця позиція "Карпат" і моя особисто", - зазначив в.о. гендиректора Карпат Юрій Дячук-Ставицький.

Коментарі ()