Головне

Ребров: Заслужено перемогли, хоча дуже важко забивати на останніх хвилинах

04.03.2017 21:48 1276 0

Динамо заслужено здобуло перемогу над Олімпіком у матчі 20-го туру УПЛ.

Про це на прес-коференції заявив головний тренер столичного клубу Сергій Ребров, який поділився враженнями від перемоги своєї команди над Олімпіком (1:0).

"З приводу гри... Перед матчем я казав, що в цьому чемпіонаті ніхто нам віддавати очки не буде. Якщо ми зможемо завоювати очки - добре, якщо ні... Добре, що забили на останній хвилині, не здалися після першого тайму, створили достатньо моментів. Ми розуміли, як буде грати суперник", - зазначив він.

"Проводив контратаки, які ми намагалися контролювати. Заслужено перемогли, хоча дуже важко забивати на останніх хвилинах. Прийшло 10 тисяч уболівальників, може не так багато, але всім їм велика подяка від нашої команди за підтримку", - додав Ребров.

Ребров також прокоментував відсутність Хачереді у заявці на матч.

"Пантич намагається робити все, що ми від нього вимагаємо. Хачеріді наш гравець, я сподіваюся, він буде трохи серйозніше ставитися до своєї роботи. Не до мене, а до вболівальників і футболістів, які грають поруч із ним. Я не можу людину в віці майже 30 років перевиховати", - пояснив тренер.

"Він сам повинен розуміти, кольори якого клубу захищає. Я вимагаю від нього тільки віддачі. Якщо він це зрозуміє, я дуже сподіваюся на його повернення до першої команди. Але тут все залежить тільки від нього. Це наші особисті моменти, з якими ми розберемося. Не хочу про них говорити, але це абсолютно робочі питання", - підкреслив Ребров, слова якого наводить прес-служба Динамо.

Як відомо, матч 20-го туру УПЛ Динамо - Олімпік відвідав головний тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко.

Коментарі ()