Головне

Бабич: Якщо розцінювати об'єктивно, то гра була більше нічийна

04.03.2017 17:50 470 0

Нічия у матчі Дніпро - Чорноморець цілком закономірна.

Про це заявив головний тренер одеського клубу Олександр Бабич, який прокоментував нічийний результат 1:1 у матчі з Дніпром у рамках 20-го туру УПЛ.

"Почали ми не зовсім так, як домовлялися. Не вийшло у нас віддати ініціативу і зіграти на контратаках. Ініціативою заволоділи, а контратаки не отримує. Перший тайм категорично мене не влаштовував, не скористалися моментами в двох-трьох контратакуючих діях", - зазначив він.

"І пропустили гол, можна сказати, зі стандартного положення. Після розіграшу ауту нас розгорнули і ударом з опорної зони вразили наші ворота. Після цього господарі віддали нам ініціативу. Ми дуже повільно працювали з м'ячем, тягнули з прийняттям рішення, і ніяк не могли розкрити оборону команди суперника", - додав тренер.

Бабич зауважив, що якщо розцінювати об'єктивно, то гра була більше нічийна.

"У перерві була зроблена коригування. Ми почали грати більш агресивно, пресингувати. У чомусь спростили гру, розуміючи, що суперник не зможе витримати таку напружену роботу без м'яча. І домоглися позитивного результату", - сказав тренер.

"Так, сьогодні хотілося виграти, але якщо розцінювати об'єктивно, то гра була більше нічийна. Радує те, що при будь-якому результаті на табло, виграємо ми або програємо, наші хлопці проявляють характер. Покроково рухаємося вгору", - підкреслив Бабич, слова якого наводить прес-служба Чорноморця.

Коментарі ()