Головне

Прем'єр-ліга. 20-й тур. Динамо - Олімпік 1:0. Рятівник Бєсєдін

04.03.2017 20:00 6084 0
Прем'єр-ліга. 20-й тур. Динамо - Олімпік 1:0. Рятівник Бєсєдін

На старті весняної частини Прем`єр-Ліги очки київському Динамо даються надто тяжко. Після нервової гри із Зорею інфарктною для тренерів киян став поєдинок з Олімпіком.

Сергій Ребров продовжує будувати нову команду Динамо, схоже, вже беє Євгена Хачеріді. У другій грі поспіль бунтар Динамо не потрапив до заявки на матч.  Захисний тандем склали Пантич та Віда. Несподівано на фланги коуч Динамо відправив дебютанта Кадара та Бурду. Від цього фланги Динамо програли у своїй гостроті і швидкості.

Перший тайм собі в актив може занести хіба що Олімпік, що не дав Динамо забити гол, хоча й моментів у киян майже не було. Темп гри був невисоким і абсолютно влаштовував гостей. У киян не було гостроти в атаці, і не було особливого бажання щось створювати, оскільки була відсутня швидкість. Реброву було варто щось змінювати по перерві.

Світлина - fcdynamo.kiev.ua

Але замін на старті другого тайму ми не побачили. Десь з хвилини 50-ї Динамо додає в швидкості і відразу почали виникати моменти біля воріт Олімпіка. Але забити гол господарям ніяк не вдавалося. Після хвилин 15-ти активності підопічні Реброва знову перейшли на першу передачу і колись Динамо-машина стала. Цим відкразу скористався Олімпік, але після серії ударів та рикошетів в штрафній киян добре зіграв Рудько.

Ніяк не могли влучити в рамку воріт Махарадзе Ярмоленко з Гармашем, які виглядали весь матч неначе після веселої гулянки напередодні. Реально загострив гру вихід на поле Морозюка та Яремчука. В одному з моментів Яремчук скидав головою під удар Гонсалесу, котрий з 10 метрів примудрився не поцілити у ворота.

Динамо таки зуміло вирвати перемогу в доданий арбітром час. Знову таки Яремчук заробив кутовий, Гонсалес класно подав стандарт, а Бєсєдін чудовим ударом головою поклав круглого у кут воріт донеччан - 1:0. Можливо, Олімпік в цій грі і заслуговував на кращий результат при такій грі Динамо, але варто битися до останніх хвилин.

Коментарі ()