Головне

УЄФА високо оцінив проекти ФФУ для переселенців з анексованого Криму

21.02.2017 16:59 678 0

У неділю, 20 лютого, у Будинку футболу відбулася робоча нарада з представниками УЄФА стосовно функціонування та розвитку кримського футболу на материковій частині України.

Від УЄФА участь у зустрічі взяли член Виконкому Франтішек Лаурінець, віце-президент Григорій Суркіс та голова департаменту національних асоціацій Зоран Лакович.

Українська сторона була представлена президентом ФФУ Андрієм Павелком, першим віце-президентом Вадимом Костюченком, віце-президентом та головою Федерації футболу Криму Сергієм Куніциним, головою Херсонської обласної федерації футболу Андрієм Гордєєвим та першим віце-президентом Федерації футболу Криму Миколою Паламарчуком.

Учасники зустрічі підвели підсумки вже реалізованих програм ФФУ, спрямованих на підтримку кримських переселенців на материку: проект соціальної відповідальності для дітей "Play away, Play everywhere - грай в гостях, грай всюди", проведення футбольних фестивалів і змагань, розбудова футбольної інфраструктури та поновлення роботи Федерації футболу Криму на Херсонщині.

Представники УЄФА високо оцінили співпрацю з ФФУ та підтвердили готовність продовжувати надавати всіляку підтримку кримському футболу. З цією метою у департаменті національних асоціацій УЄФА буде призначений окремий співробітник, який опікуватиметься кримським питанням.

Наступним кроком на підтримку кримського футболу стане проведення у Херсоні "Відкритого Кубка Федерації футболу АР Крим-2017", який розпочнеться вже 1 березня та проводитиметься на нещодавно збудованому полі зі штучним покриттям міської КДЮСШ.

Коментарі ()