Головне

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Байєр - Атлетико 2:4. "Привіт" від Драговича із Леверкузена

21.02.2017 23:58 5169 0
Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Байєр - Атлетико 2:4. "Привіт" від Драговича із Леверкузена

Іспанський Атлетико отримав красиву перемогу в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів в Леверкузені з місцевим Байєром. Рахунок - 4:2 на користь команди Дієго Сімеоне.

Цей матч ще довго буде вижатися екс-гравцю київського Динамо Александру Драговичу, який влітку 2016 року переїхав з Києва до Німеччини за 18 млн євро. Саме помилки Драговича в захисті стали фатальними для німецької команди на БайАрена.

Так, Атлетико провів дуже сильну гру, але і Байєр міг уникнути цих чотирьох голів у власних стінах, що практично ставлять хрест на надіях команди на загальний успіх після матчу-відповідь у Мадриді.

 

Байєр дуже потужно провів стартові хвилиин 15-ть, але і пропустив дуже швидкий гол. Сауль класним ударом з кута штрафного з під Драговича поклав круглого у верхній кут воріт Лено - 0:1. Німецькій команді нічим було відповісти на цей випад іспанців. А ось Атлетико за вісім хвилин знову забив гол. Драгович не вдало вибив м`яч в центрі поля і дует Гамейро - Грізманн оформив другий гол у ворота Байєра. 

Дуже часто в цій грі провалювався захист Байєра. У першому таймі Алетико міг ще збільшити рахунок, але чудово грав Лено.

У другій половині поєдинку Байєр жваво розпочав і швидко відквитав один гол. На 48-ій хвилині класний удар зходу в кут з лінії воротарського вийшов в Белльарабі - 1:2. Щоправда вже на 59-ій хвилині Атлетико знову збільшує перевагу.

Драгович фолить на Гамейро і суддя призначає пенальті. Гамейро без проблем з 11 метрів переграв Лено - 1:3. Через 10 хвилин рахунок знову змінюється. Після чергового рейду по флангу Кампля пішов його простріл в штрафну, і Мойя відбиває м`яча прямо в ногу Савичу, від якої круглий залетів у ворота Атлетико - 2:3. Знову Байєр близький до нічиєї.

 

Німецька команда насіла потужно на ворота Атлетико з хвилини 80-ї і мала не один шанс зрівняти рахунок, але забили знову гості. Вистрілила заміна Сімеоне. Після навісу з флангу Торрес ударом головою забиває четвертий гол.

Варто зазначити, що в цій грі Байєр завдав 14 ударів по воротах, а Атлетико 10. В іспанців сім з них у площину воріт і чотири забитих голи.

Коментарі ()