Головне

Президент Ла Ліги: По інциденту з Зозулею може бути відкрито кримінальну справу

02.02.2017 18:34 2635 0

По інциденту з українським нападником Романом Зозулею може бути відкрито кримінальну справу.

Про це заявив президент іспанської Ла Ліги Хав'єр Тебас, який висловив свою думку з приводу ситуації з поверненням нападника Романа Зозулі з Райо Вальєкано в Бетіс.

"Я говорив з президентами Райо і Бетіса, а також з главою профспілки футболістів Луїсом Рубіалесом. Ми всі збираємося зустрітися в четвер з футболістом", - повідомив він.

"Якщо з'ясується, що в даній ситуації було незаконне поводження стосовно Зозулі і були поставлені під загрозу його робочі права, то ми звернемося до суду, аби була порушена кримінальна справа", - запевнив Тебас.

За його словами, потрібно проявляти терпимість і дотримуватися закону.

"Ми повинні проявляти терпимість і дотримуватися закону. Неприпустимо, щоб у 2017 році порушувалися основні права гравців. Якщо ми встановимо, що Зозулю змусили покинути Райо, то буде судовий розгляд цієї справи", - додав президент Ла Ліги.

"Не можна оцінювати стереотипами ідеологію кожної окремої людини. У всіх нас є свободи. Потрібно проявляти терпимість і дотримуватися закону, чи подобається нам чийсь спосіб мислення, чи ні", - наводить слова Тебаса sector.depo.ua з посиланням на AS.

Нагадаємо, ультрас Райо Вальєкано, у яких комуністичні погляди, записали Зозулю у нацисти.

Сам Роман згодом заявив фанатам, що не пов'язаний з воєнізованими або неонацистськими організаціями.

Але ті однак "тепло" зустріли футболіста, вивісивши банер "Вальєкас - не місце для нацистів".

Коментарі ()