Головне

Футболісти Бетіса виступили на підтримку Зозулі

02.02.2017 16:28 2217 0

Футболісти Бетіса підтримали українського футболіста Романа Зозулю в колективному листі.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

"Ми висловлюємо обурення через події, в які був втягнутий наш партнер Роман Зозуля.

Ми побачили публічне лінчування футболіста, професійна і особиста поведінка якого після його приходу в клуб була бездоганною. Тому ми хочемо засудити те ставлення, яке спіткало його через фальшиве трактування символів на футболці, в якій він прибув до Севільї.

Ситуація нам бачиться дуже важкою, і ми відчуваємо, що в будь-який момент кожен з нас може стати жертвою подібного звернення.

Ми знаємо, що AFE (профспілка футболістів в Іспанії) вже працює заради захисту нашого друга, щоб він зміг продовжувати свою кар'єру в нормальних умовах, і заради гарантії його безпеки.

Сподіваємося, що всі органи вживуть необхідних заходів, щоб їх імідж та імідж іспанської Ліги не опинилися забрудненими неприйнятною поведінку, яка йде проти цінностей, що проповідуються спортом.

Всі повинні подумати над тим, як легко нанести людині незаслуженої шкоди. Ми підтримуємо Зозулю і його сім'ю", - цитує лист sportarena.com.

Як відомо, Бетіс повернув Зозулю з Райо через конфлікт з фанатами.

Також була інформація, що у Романа Зозулі ще є шанс зіграти в поточному сезоні, незважаючи на те, що за правилами він поки не може бути заявлений за жодну команду.

Коментарі ()