Головне

Представники Зозулі намагаються знайти для нього новий клуб

01.02.2017 21:47 2682 0

У Романа Зозулі ще є шанс зіграти в поточному сезоні, незважаючи на те, що за правилами він поки не може бути заявлений за жодну команду.

Про це заявив агент форварда Бетіса Володимир Кузьменко.

"Ще нічого не закінчилося. Ситуація склалася патова: Рома не може грати ні там, ні там. Але для мене зараз найголовніше, щоб у нього все було добре, і щоб з ним нічого не сталося. Тому переходу в Райо точно не буде", - сказав агент.

"У мене є партнер, який веде переговори з іспанською федерацією - трансферне вікно вже закрите, але наш випадок форс-мажорний, тому ми хочемо знайти якийсь компроміс, вихід з положення", - зазначив Кузьменко.

За словами агента, зараз він намагається зв'язатися з українською федерацією і уточнити, коли у Зозулі закінчився контракт з Дніпром.

"Згідно із законом, якщо у нього контракт закінчився до 30 червня минулого року, то у нього буде можливість бути заявленим за якийсь третій клуб. Але, звичайно, якщо іспанська федерація дасть дозвіл", - цитує Кузьменка "Сегодня"

Нагадаємо, Бетіс повернув Зозулю з оренди через конфлікт з ультрас Райо Вальєкано.

За правилами український форвард не зможе до літа грати ні за Бетіс, ні за будь-який інший клуб, тому що вже двічі міняв команду. По ходу сезону він був заявлений за Дніпро, Бетіс і Райо Вальєкано. 

Роман Зозуля
Коментарі ()