Головне

Ворскла підозрює ліквідований банк у фальсифікації документів про стягнення боргу

23.12.2016 16:49 903 0

Господарський суд Полтавської області призначив почеркознавчу експертизу банківських документів, у яких ТОВ ФК "Ворскла" визнається пов’язаною з банком особою.

У Господарському суді Полтавської області продовжився розгляд справи за позовом банку "Фінанси і Кредит" до футбольного клубу Ворскла про повернення боргу у сумі 4 мільйони 820 тисяч гривень.

Представник відповідача виніс на розгляд суду два клопотання. Перше клопотання стосувалося необхідності проведення економічної експертизи розрахунку заборгованості, адже дані позивача та відповідача не збігаються на 423 долари.

Після заслуховування думок сторін суд відхилив проведення економічної експертизи, інформує poltava365.com.

Друге клопотання, оголошене юристом ФК Ворскла Артуром Грицюком, спричинило несподіваний поворот у справі. Воно стосувалося проведення почеркознавчої експертизи банківських документів ПАТ "Фінанси і Кредит", у яких ТОВ "ФК Ворскла" визнається пов’язаною особою.

Зокрема, на документах банку, поданих в червні і вересні 2015 року, містяться абсолютно різні на вигляд підписи голови правління.

Юрист "ФК Ворскла" попросив суд призначити почеркознавчу експертизу, яка б відповіла на питання, чи виконано підписи на протокол від 15 червня та 1 вересня від імені голови правління Голуба В.Ф. тією особою, яка зазначена, чи іншою особою.

Суддя задовольнила клопотання про проведення почеркознавчої експертизи.

Нагадаємо, ліквідований банк "Фінанси і Кредит" хоче стягнути з ФК Ворскла майже п'ять мільйонів гривень.

Коментарі ()